Over ons

Smartphone, iPhone, iPod & iPad Reparatie

Bent u nog op zoek naar een onderneming die veel ervaring met telefoonreparaties heeft? Dan bent u aan het juiste adres bij CellFix – Mobile Solutions Sassenheim. Wij houden ons dagelijks bezig met de meest uiteenlopende telefoonreparaties. Dankzij de ervaring die we hebben opgedaan door in deze jaren duizenden toestellen te repareren, mogen wij onszelf tot de top van de smartphone, iPhone, iPod & iPad reparatie-industrie rekenen. De meest voorkomende reparaties zijn: iPhone, iPad, Samsung reparaties, onder andere: vervanging van glas touch digitizer, lcd scherm, oplaad poort, microfoon, oorspreker, logicboard fouten (gebroken connectors, foute IC’s), behuizingen, herstellen van waterschade etc.


Waarom bieden wij deze diensten aan?

Wanneer u uw toestel door de fabriek van het desbetreffende merk laat repareren, is het een feit dat u uw toestel voor twee tot zes weken kwijt bent (om nog maar niet te spreken over de prijs die u voor de reparatie betaalt). Veel beschadigingen vallen namelijk niet binnen de garantie. Daarom biedt CellFix betaalbare reparaties voor toestellen die buiten de garantiebepaling vallen, zowel voor particulieren als bedrijven. Cellfix-Mobile Solutions is gevestigd in Sassenheim ‘omgeving Bollenstreek’ en in Hoofddorp ‘omgeving Haarlemmermeer’. Wij bieden een gehele online&walk in service aan. Echter kunt u uw iPhone, smartphone langs brengen en wachten op de reparatie.


Wat maakt ons uniek?

Wij hebben vele jaren ervaring en veelomvattende kennis van alle pda-modellen zoals iPhone, iPad, iPod, Blackberry, Samsung, HTC en meer.
Bij ons geen lange wachttijden. Vaak is het mogelijk om uw telefoon te repareren terwijl u wacht. Langskomen is overigens niet noodzakelijk, u kunt uw toestel ook opsturen.

 

Garantie

Mocht u na het maken van uw iPhone, smartphone of tablet toch nog problemen ondervinden aan de iPhone, smartphone of tablet dan is dat geen enkel probleem. Wij bieden een solide 30 dagen garantie voor ons werk en onderdelen, behalve in geval van schade als gevolg van aanraking met vloeistof.

 

iPhone reparatie Sassenheim

iPhone reparatie Noordwijk

iPhone reparatie Lisse

iPhone reparatie Noordwijkerhout

iPhone reparatie Hillegom

iPhone reparatie Voorhout

iPhone reparatie Warmond, Oegstgeest

iPad reparatie Sassenheim

iPad reparatie Noordwijk

iPad reparatie Lisse

iPad reparatie Noordwijkerhout

iPad reparatie Hillegom

iPad reparatie Voorhout

iPad reparatie Warmond, Oegstgeest

Samsung reparatie Noordwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Oegstgeest

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>