Watch SE - 40mm

Model: ​A2351

Origineel scherm €189,-

Onze originele reparatie voor de Watch SE - 40mm brengt uw toestel terug naar zijn oorspronkelijke glorie. Met behulp van officiële onderdelen en deskundige technici zorgen we ervoor dat uw Watch SE - 40mm weer als nieuw werkt.

Batterij vervangen €79,-

Is de batterij van je Watch SE - 40mm niet meer wat het ooit was? Laat ons je helpen om de kracht en duurzaamheid van je geliefde toestel te herstellen. Met onze professionele batterijvervangingsservice voor de Watch SE - 40mm, ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare oplossing.

Moederbord onderzoek €40,-

Als je Watch SE - 40mm vreemde gedragingen vertoont, zoals crashes, vastlopers of andere onverklaarbare problemen, kan een grondig moederbordonderzoek de oorzaak onthullen. Onze technici kunnen een uitgebreid onderzoek uitvoeren om te bepalen of het moederbord van je Watch SE - 40mm goed functioneert. We zullen alle mogelijke problemen identificeren en aanbevelingen doen voor eventuele reparaties of vervangingen.

Waterschade €40,-

Heeft je Watch SE - 40mm waterschade opgelopen? Maak je geen zorgen, wij zijn hier om te helpen. Waterschade kan leiden tot allerlei problemen, zoals een niet-werkend scherm, defecte knoppen, storingen in de elektronica en meer. Onze gespecialiseerde technici zijn ervaren in het herstellen van iPhones die zijn blootgesteld aan vocht en water.

Onderzoek €40,-

Heb je problemen met je Watch SE - 40mm maar weet je niet precies wat er mis is? Ons algemeen onderzoek kan helpen. Onze ervaren technici zullen je Watch SE - 40mm grondig inspecteren en alle potentiële problemen identificeren, of het nu gaat om hardwarefouten, softwareproblemen, prestatieproblemen of iets anders.

Attentie!

Wij zijn druk bezig met het onderhouden van onze website. Dit betekent dat de prijzen van  alle reparaties niet kloppend zijn. U kunt contact met ons opnemen via 0252-222343 of info@cellfix-sassenheim.nl voor de actuele prijzen. Onze excuses voor het ongemak!