We bring phones back to life.

Professional Mobile Solutions

Al sinds de oprichting in 2012 staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij CellFix. De beste service begint bij goede medewerkers en ons team brengt elke dag hun goede humeur en deskundigheid mee naar de werkvloer. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten onze service ervaren als zijnde gemakkelijk, praktisch en deskundig. Dit hanteren wij door te investeren in de nieuwste kennis en technologieën, zodat er altijd een oplossing is voor uw probleem.

Reparatie van alle merken toestellen

Heeft u problemen met uw Apple iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Oneplus of Oppo in de buurt van Sassenheim?
Cellfix Sassenheim biedt u de oplossing. Wij zullen uw smartphone of tablet maximaal binnen 60 minuten repareren,
dus u hoeft hem niet lang te missen.

Snelheid, kwaliteit en kosteneffectiviteit staan bij ons in Sassenheim voorop.
Bij Cellfix bent u op het juiste adres voor uw mobiele oplossingen.
Cellfix in Sassenheim is uw One-Stop-Shop voor al uw mobiele oplossingen.

Reparaties
Abonnementen
Toestellen en Accessoires

Cellfix repareert alle soorten
smartphones van de meeste
merken. Heb je een defect aan je
telefoon? Wij kunnen alle soorten
schade herstellen.

Wij leveren abonnementsvormen van bijna alle providers. Je kunt bij ons een abonnement afsluiten voor minimaal 1 maand, 1 jaar en 2 jaar; met of zonder een bijpassend toestel.

Naast reparaties en abonnementen  kunt u bij Cellfix ook terecht voor losse toestellen en accessoires voor je smartphone. Wij hebben altijd een ruime keuze accessoires op voorraad.

Gericht op uw appara​at.

Kwaliteit

Onze reparaties en vervangende onderdelen gaan de hele levensduur van de telefoon mee. Bij onze reparaties gebruiken we onderdelen van de beste kwaliteit. Al onze reparaties worden geleverd met garantie.

Vakkundig

Snelle en vakkundige service, dat is de kracht van CellFix! Terwijl u met een kop koffie even kunt bijkomen, zijn onze monteurs hard voor u aan het werk. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor desbetreffende reparaties, zo weet u zeker dat er een bekwaam iemand aan uw tablet of smartphone werkt.

Zakelijk

CellFix helpt ook bedrijven en IT-Managers met het onderhouden en repareren van smartphones, tablets en laptops. Met onze service ben je binnen no-time weer online.

CellFix Sassenheim

info@cellfix-sassenheim.nl
+31 (0) 252 222 343
Hoofdstraat 234b 2171 BP
Sassenheim Nederland

Openingstijden

Ma: 13:00 - 18:00 uur
Di  : 10:00 - 18:00 uur
Wo: 10:00 - 18:00 uur
Do : 10:00 - 18:00 uur
Vr  : 10:00 - 18:00 uur
Za : 10:00 - 17:00 uur
Zo : Gesloten

Attentie!

Wij zijn druk bezig met het onderhouden van onze website. Dit betekent dat de prijzen van  alle reparaties niet kloppend zijn. U kunt contact met ons opnemen via 0252-222343 of info@cellfix-sassenheim.nl voor de actuele prijzen. Onze excuses voor het ongemak!