OnePlus 9 Pro

Model: ​LE2121

Origineel €169,-

Onze originele reparatie voor de OnePlus 9 Pro brengt uw toestel terug naar zijn oorspronkelijke glorie. Met behulp van officiële onderdelen en deskundige technici zorgen we ervoor dat uw OnePlus 9 Pro weer als nieuw werkt.

Compatible €129,-

Kies voor onze compatibele reparatieoptie voor de OnePlus 9 Pro als u op zoek bent naar een betaalbaar alternatief zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze compatibele onderdelen zijn van hoge kwaliteit en worden geïnstalleerd door ervaren vakmensen, waardoor uw toestel snel weer operationeel is.

Batterij vervangen €99,-

Is de batterij van je OnePlus 9 Pro niet meer wat het ooit was? Laat ons je helpen om de kracht en duurzaamheid van je geliefde toestel te herstellen. Met onze professionele batterijvervangingsservice voor de OnePlus 9 Pro, ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare oplossing.

Laadconnector vervangen €99,-

Heb je problemen met het opladen van je OnePlus 9 Pro? Het kan zijn dat de laadconnector beschadigd is of niet meer goed functioneert. Gelukkig bieden wij een snelle en professionele oplossing om dit probleem te verhelpen.

Achterglas vervangen €99,-

Is het achterglas van je OnePlus 9 Pro gebarsten, beschadigd of versleten? Geef je toestel een nieuwe look en bescherming met onze achterglasvervangingsservice. Onze ervaren technici zullen met precisie het beschadigde achterglas verwijderen en een nieuw, kwalitatief hoogwaardig glas installeren.

Backcover vervangen €99,-

Geef je OnePlus 9 Pro een complete make-over met onze behuizingsvervangingsdienst. Of je nu last hebt van krassen, deuken, of gewoon een nieuwe uitstraling wilt geven aan je toestel, onze professionele technici staan voor je klaar.

Apparaat terugbuigen €99,-

Heb je per ongeluk je OnePlus 9 Pro gebogen? Maak je geen zorgen, we hebben de oplossing. Met onze paraat terugbuigdienst kunnen we je toestel herstellen naar zijn oorspronkelijke vorm en functie.

Aan-uitknop vervangen €99,-

Als de aan-uitknop van je OnePlus 9 Pro niet meer naar behoren werkt, kan dit erg frustrerend zijn. Gelukkig kunnen we je helpen door de powerknop snel en vakkundig te vervangen.

Volumeknop vervangen €99,-

Als de volumeknoppen van je OnePlus 9 Pro niet meer reageren zoals ze zouden moeten, kan dat behoorlijk hinderlijk zijn. Onze professionele technici kunnen de oude, niet-functionerende volumeknoppen vervangen door gloednieuwe, goedwerkende exemplaren.

Mute-switch vervangen €99,-

Heb je per ongeluk je OnePlus 9 Pro gebogen? Maak je geen zorgen, we hebben de oplossing. Met onze paraat terugbuigdienst kunnen we je toestel herstellen naar zijn oorspronkelijke vorm en functie.

Trilfunctie vervangen €99,-

Als de trilfunctie van je OnePlus 9 Pro niet meer werkt, kan dat vervelend zijn, vooral als je belangrijke oproepen en meldingen wilt voelen. Gelukkig kunnen we je trilfunctie snel herstellen door deze te vervangen.

Oorspeaker vervangen €99,-

Als je problemen hebt met het geluid dat uit de oorspeaker van je OnePlus 9 Pro komt, kunnen we je snel helpen. Onze professionele technici kunnen de oude, defecte oorspeaker vervangen door een nieuwe, hoogwaardige speaker.

Luidspreker vervangen €99,-

Is het geluid van de luidspreker van je OnePlus 9 Pro vervormd, zwak of helemaal niet aanwezig? Wij kunnen dit probleem snel voor je oplossen. Onze ervaren technici zullen de oude luidspreker vervangen door een nieuwe, hoogwaardige luidspreker die zorgt voor een helder en krachtig geluid.

Microfoon vervangen €99,-

Als mensen moeite hebben om je te horen tijdens telefoongesprekken of als je stem niet wordt opgepikt tijdens spraakopnamen, kan het zijn dat de microfoon van je OnePlus 9 Pro problemen heeft. Wij kunnen dit probleem verhelpen door de microfoon snel en efficiënt te vervangen.

GPS-antenne vervangen €99,-

Als je OnePlus 9 Pro problemen heeft met het verkrijgen van een nauwkeurige GPS-locatie of als GPS-functies traag of onbetrouwbaar zijn, kunnen we je helpen. Onze ervaren technici kunnen de oude GPS-antenne vervangen door een nieuwe, hoogwaardige antenne.

Wifi-antenne vervangen €99,-

Als je OnePlus 9 Pro moeite heeft om verbinding te maken met wifi-netwerken of als de wifi-verbinding zwak is, kan een probleem met de wifi-antenne de boosdoener zijn. Gelukkig kunnen we dit probleem snel voor je oplossen.

Bluetooth antenne vervangen €99,-

Als je problemen ondervindt met het koppelen van Bluetooth-apparaten aan je OnePlus 9 Pro of als de Bluetooth-verbinding instabiel is, kan een defecte Bluetooth-antenne de oorzaak zijn. Wij hebben de oplossing. Onze gespecialiseerde technici kunnen de oude Bluetooth-antenne vervangen door een nieuwe, betrouwbare antenne.

Simkaartlezer vervangen €99,-

Als je OnePlus 9 Pro geen simkaart meer herkent of als je problemen hebt met het tot stand brengen van een verbinding met het mobiele netwerk, kan een defecte simkaartlezer de boosdoener zijn. Wij bieden een snelle en professionele oplossing.

Simkaarthouder vervangen €99,-

Als de simkaarthouder van je OnePlus 9 Pro beschadigd is geraakt of niet meer goed sluit, is het tijd voor een vervanging.

Achtercamera vervangen €99,-

Als de achtercamera van je OnePlus 9 Pro onscherpe foto's maakt, vlekken vertoont of helemaal niet werkt, is het tijd voor een professionele reparatie. Onze ervaren technici kunnen de oude achtercamera vervangen door een nieuwe, hoogwaardige camera.

Voorcamera vervangen €99,-

Als de voorcamera van je OnePlus 9 Pro kuren heeft, zoals wazige selfies of een niet-werkende camera, bieden wij een snelle en betrouwbare oplossing.

Flitser vervangen €99,-

Als de flitser van je OnePlus 9 Pro niet meer goed werkt of als je problemen hebt met het maken van goed belichte foto's in donkere omgevingen, kunnen we je helpen. Onze gespecialiseerde technici kunnen de oude flitser vervangen door een nieuwe, zodat je weer indrukwekkende foto's kunt maken, zelfs bij weinig licht.

Cameraglas vervangen €99,-

Is het glas dat de camera van je OnePlus 9 Pro beschermt gebarsten of beschadigd? Wij kunnen dit probleem snel verhelpen. Onze ervaren technici kunnen het oude cameraglas vervangen door een nieuw, krasvrij exemplaar.

Nabijheidssensor vervangen €99,-

Als de nabijheidssensor van je OnePlus 9 Pro niet meer werkt zoals het hoort, kan dit leiden tot onbedoelde aanrakingen tijdens gesprekken of het niet goed uitschakelen van het scherm tijdens het bellen. Wij kunnen dit probleem voor je oplossen. Onze ervaren technici kunnen de oude nabijheidssensor vervangen door een nieuwe, zodat je weer probleemloze gesprekken kunt voeren zonder ongewenste onderbrekingen.

Face-ID vervangen €99,-

Als Face ID op je OnePlus 9 Pro niet meer werkt, kan dit erg vervelend zijn, omdat je niet meer kunt profiteren van de handige gezichtsherkenning voor ontgrendeling en verificatie. Wij bieden een snelle en professionele oplossing.

Moederbord vervangen €99,-

Als het moederbord van je OnePlus 9 Pro ernstige problemen vertoont, zoals onverklaarbare storingen, hardwarefouten of niet meer kunnen opstarten, kan het noodzakelijk zijn om het moederbord te vervangen.

Moederbord onderzoek €99,-

Als je OnePlus 9 Pro vreemde gedragingen vertoont, zoals crashes, vastlopers of andere onverklaarbare problemen, kan een grondig moederbordonderzoek de oorzaak onthullen. Onze technici kunnen een uitgebreid onderzoek uitvoeren om te bepalen of het moederbord van je OnePlus 9 Pro goed functioneert. We zullen alle mogelijke problemen identificeren en aanbevelingen doen voor eventuele reparaties of vervangingen.

Waterschade €99,-

Heeft je OnePlus 9 Pro waterschade opgelopen? Maak je geen zorgen, wij zijn hier om te helpen. Waterschade kan leiden tot allerlei problemen, zoals een niet-werkend scherm, defecte knoppen, storingen in de elektronica en meer. Onze gespecialiseerde technici zijn ervaren in het herstellen van iPhones die zijn blootgesteld aan vocht en water.

Herinstalleren software €99,-

Heeft je OnePlus 9 Pro last van softwareproblemen zoals vastlopers, crashes of onverklaarbare fouten? Onze ervaren technici kunnen je helpen door de software van je OnePlus 9 Pro te herinstalleren.

Update uitvoeren €99,-

Houd je OnePlus 9 Pro up-to-date met de nieuwste softwareversies en functies door een update uit te voeren. Updates bevatten vaak bugfixes, prestatieverbeteringen en nieuwe functies om je telefoon veiliger en efficiënter te maken.

Toestel overzetten €99,-

Ga je overstappen naar een nieuwe OnePlus 9 Pro en wil je al je gegevens overzetten van je oude apparaat? Wij kunnen je helpen om een naadloze overgang te maken. Onze experts zullen al je gegevens, waaronder contacten, foto's, apps en instellingen, veilig overzetten van je oude toestel naar je nieuwe OnePlus 9 Pro.

Onderzoek €99,-

Heb je problemen met je OnePlus 9 Pro maar weet je niet precies wat er mis is? Ons algemeen onderzoek kan helpen. Onze ervaren technici zullen je OnePlus 9 Pro grondig inspecteren en alle potentiële problemen identificeren, of het nu gaat om hardwarefouten, softwareproblemen, prestatieproblemen of iets anders.

Attentie!

Wij zijn druk bezig met het onderhouden van onze website. Dit betekent dat de prijzen van  alle reparaties niet kloppend zijn. U kunt contact met ons opnemen via 0252-222343 of info@cellfix-sassenheim.nl voor de actuele prijzen. Onze excuses voor het ongemak!